Om Lena

Om Lena


Lena Haarberg (27) er en ung, talentfull og ambisiøs sanger fra Trondheim. I 2017 deltok hun i programmet "The Voice" på TV2, hvor hun kom videre på Morten Harket sitt lag. I 2016 deltok hun i TV2-programmet "The Stream" og kom blant Norges 100 mest streamede artister.


Lena har som vokalist et bredt spekter å spille på, og hver tone leveres med en inderlighet og oppriktighet man ikke kan unngå å bli bergtatt av.

I 2015 var Lena  travelt opptatt med å skrive musikk, og hadde sin første singelutgivelse med eget materiale 8. otkober 2015. Hun har jobbet tett med produsent Skjalg Raaen på denne singelen (Åge & Sambandet, Espen Lind, Sissel Kyrkjebø).


Lena er en fantastisk live-artist med stor innlevelse i det hun fremfører og hun gir det lille ekstra for å danne den beste stemningen på ditt arrangement.


Hun har mye erfaring innen ulike arrangement. Hun har mange referanser å vise til som sangerinne i både bryllup, julebord, bursdag, jubileum, begravelser, markeringer, konserter, bar/utested, restaurant, cafe, etc. Hun kan bookes til alt fra fest-musikken på kvelden til behagelig musikkunderholdning ved for eksempel middagen. Hennes repertoar tilpasses hvert arrangement.

Vokalist/sanger Trondheim Lena Haarberg

"No One" kan du lytte til hos alle musikktjenester (Spotify/Itunes/Tidal)

Foto: Annette Lill Hauge. Design: Alan Pirie.

Foto:Annette Lill Hauge

Lena & Trond Helge Johnsen fra The Last Waltz 2014.  CDn er å få  kjøpt hos Intro Music.